ENC Dakbedekking Drunen

Dakherstel

Wij hebben de kennis, ervaring en het juiste gereedschap om een dakherstel snel en professioneel uit te voeren. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een hellend of plat dak.

Spoed problemen? Neem dan direct contact met ons op.
Laat uw dak herstellen door ENC Dakbedekking

Dakherstel

Daken zijn dagelijks overgelaten aan de weersomstandigheden in Nederland. Er zijn veel verschillende redenen waarom daken herstel nodig hebben, ook is het afhankelijk van het soort dak.

De kans op scheuren in de dakafwerking is bij een plat dak heel groot. Bij scheuren in de dakafwerking kan er houtrot ontstaan of direct lekkage. Voorkomen is beter dan genezen, daarom is het ook zo van belang om zo snel mogelijk het dak te herstellen.

Voor een hellend dak zijn de dakpannen vaak de boosdoeners. Dakpannen kunnen los gaan zitten of kapot gaan, daarnaast kunnen dakpannen ook van het dak vallen door een storm. Kapotte of missende dakpannen kunnen ook de reden zijn dat er water in je huis komt, zo’n lekkage is erg vervelend om te hebben.

Offerte aanvragen

Of het nu over dakwerken, onderhoud, renovatie of nieuwe dakbedekking gaat, u kunt voor alles wat met daken te maken heeft bij ons terecht.

Projecten

Binnen 24 uur vrijblijvende offerte op maat

Herstel dakisolatie

Veel mensen kiezen ervoor om zelfstandig hun dakisolatie te plaatsen. Het is echter van groot belang dat de dakisolatie op een correcte manier wordt geplaatst, anders levert het u alleen maar meer problemen op. Zo kunnen er vochtplekken ontstaan op plekken waar geen dakisolatie zit, zonde want zo krijgt u alleen maar houtrot of lekkage terwijl dat niet de bedoeling is. Daarnaast komt het ook veel voor dat er nog plekken geen isolatie hebben, in hoekjes, achter balken of pijpen, ook dat is enorm zonde. Op deze manier krijgt u niet het optimale voordeel van uw dakisolatie. Met het herstellen van uw dakisolatie helpen wij u graag, wij zorgen ervoor dat de dakisolatie op de juiste manier wordt geplaatst en dat u het optimale voordeel krijgt van uw dakisolatie.

Dakherstel
boeidelen
Direct contact

Vraag vandaag uw vrijblijvende dakinspectie aan

Vul het formulier in en we nemen direct contact met u op! U kunt ook op elk gewenst moment van de dag bellen naar +31 6 52591788. Ook kunt u ons bereiken via info@encdakbedekking.nl.

Dakisolatie

Contactformulier

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel ons nu!