ENC Dakbedekking Drunen

Dakrenovatie

Wilt u uw dak laten renoveren door een ervaren en betrouwbare dakdekker? Dan bent u bij ENC Dakbedekking aan het juiste adres.

Spoed problemen? Neem dan direct contact met ons op.
U kunt ons inschakkelen in de buurt van ’s Hertogenbosch, Nijmegen, Rotterdam, Dordrecht en Noord-Brabant.

Dakrenovatie

Net zoals alles in uw huis heeft uw dak ook een levensduur. Het materiaal waarvan uw dak is gemaakt heeft impact op de levensduur ervan. Heeft u een bitumen dakbedekking? Dan gaat uw dak zo’n 25 jaar mee, een rieten dak is dat minder dan 30 jaar en bij dakpannen is dat tussen de 40 en 80 jaar en PVC daken tussen de 20 en 25 jaar. Gemiddeld gezien kunt u dus zeggen dat uw dak een levensduur van 30 jaar heeft. Soms is het heel makkelijk om te zien dat uw dak gerenoveerd moet worden, maar vaak is het lastig in te schatten. Er zijn een aantal dingen waarop u kunt letten om te bepalen of uw dak aan een renovatie toe is.

Ook al zijn dit dingen waarop u kunt letten, het is altijd slim om een inspectie te laten doen door ons. Wij kunnen u dan van passend advies voorzien waarmee u direct aan de slag kan.

Offerte aanvragen

Of het nu over dakwerken, onderhoud, renovatie of nieuwe dakbedekking gaat, u kunt voor alles wat met daken te maken heeft bij ons terecht.

Projecten

Door onze ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

Zijn er vergunning nodig voor een renovatie aan het dak?

Wanneer u ervoor kiest om de bestaande materialen te vervangen is er vaak geen vergunning nodig. Kiest u ervoor om andere materialen te gebruiken voor uw dak, dan is de kans groter dat u een vergunning moet aanvragen voor de renovatie. Wij adviseren u dan ook om contact op te nemen met uw gemeente om een duidelijk advies te krijgen.

Waarom wordt er bij een renovatie eigen ook grind op mijn dak gestort? Heel simpel, grind zorgt voor een langere levensduur van uw dak. Het grind voorkomt namelijk dat uw dakbedekking wegwaait, dit geld natuurlijk alleen voor een plat dak. Het is trouwens wel van groot belang dat het grind rond is, als dat niet zo is zitten er dus scherpe randjes aan wat uw dak kan beschadigen en kan er een lekkage ontstaan. Het zou toch jammer zijn als u na vijf jaar uw dak moet laten repareren omdat uw dakbedekking lek of weggewaaid is. Het dak laten renoveren kan een flinke investering zijn, wij geven u daarom graag de voordelen van een gerenoveerd dak

Dakherstel Den Bosch
boeidelen
Direct contact

Vraag vandaag uw vrijblijvende dakinspectie aan

Vul het formulier in en we nemen direct contact met u op! U kunt ook op elk gewenst moment van de dag bellen naar +31 6 52591788. Ook kunt u ons bereiken via info@encdakbedekking.nl.

ENC Dakbedekking

Contactformulier

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel ons nu!