Dakbedekking

Verschillende soorten daken hebben verschillende soorten dakbedekking. Welk dakbedekkingsmateriaal het beste is voor uw dak hangt af van het type dak dat u heeft. Er is een verschil tussen een plat dak en een hellend dak.

Spoed problemen? Neem dan direct contact met ons op.
Dakdekker in s'Hertogenbosch

Dakbedekking

Aan welke dakbedekking doet u nou goed? Wij vertellen u graag over drie soorten dakbedekking: EPDM, Bitumineus en PVC.

Offerte aanvragen

Of het nu over dakwerken, onderhoud, renovatie of nieuwe dakbedekking gaat, u kunt voor alles wat met daken te maken heeft bij ons terecht.

Projecten

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan

het kiezen van dakbedekking

Nu u de voordelen weet van de drie verschillende dakbedekkingen willen wij u graag een aantal vergelijkingen voorleggen.Twijfelt u tussen EPDM of bitumen?

PVC heeft vergeleken met EPDM en Bitumen als voordeel dat het de zon afkaatst in plaats van opneemt. PVC heeft een levensduur van ongeveer 30 jaar tegenover de 50 jaar van EPDM.

De conclusie is wat ons betreft dat EPDM de beste keuze is om als dakbedekking te gebruiken maar de uiteindelijke keuze laten wij graag aan u over. Voor alle drie de dakbedekkingen is wat te zeggen en het is aan u om te bepalen welke voor- of nadelen u het zwaarst vindt wegen. Wij helpen u graag met een deskundig advies en het plaatsen van de dakbedekking naar uw keuze.

ENC Dakbedekking Drunen
boeidelen
Direct contact

Vraag vandaag uw vrijblijvende dakinspectie aan

Vul het formulier in en we nemen direct contact met u op! U kunt ook op elk gewenst moment van de dag bellen naar +31 6 52591788. Ook kunt u ons bereiken via info@encdakbedekking.nl.

Dakbedekking Den Bosch

Contactformulier

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.