ENC Dakbedekking Drunen

Daklekkage

Daklekkage kan grote gevolgen hebben. Na het constateren van daklekkage is het dan ook verstandig om zo snel mogelijk tot actie over te gaan.

Spoed problemen? Neem dan direct contact met ons op.
Laat daklekkage oplossen door ENC Dakbedekking

Daklekkage

Heeft u daklekkage, dan moet dat zo snel mogelijk en vakkundig worden opgelost om meer schade te voorkomen. U kunt voor daklekkage altijd contact met ons opnemen en wij doen er alles aan om u te kunnen helpen. Er zijn een aantal oorzaken voor daklekkage, hieronder staan de meest voorkomende.

Offerte aanvragen

Of het nu over dakwerken, onderhoud, renovatie of nieuwe dakbedekking gaat, u kunt voor alles wat met daken te maken heeft bij ons terecht.

Projecten

Wij staan voor u klaar!

Lekkage herkennen

De dakgoot
Ook de dakgoot is een bekende oorzaak van lekkage. Zeker in de herfst, wanneer alle blaadjes in de dakgoot komen kan die verstopt raken. De dakgoot is er natuurlijk om het water van uw dak af te laten gaan maar wanneer dat niet mogelijk is kan er lekkage ontstaan. Door het water kan er bijvoorbeeld roest ontstaan waardoor water zich een weg naar binnen weet te dringen. Denk daarom ook goed aan uw dakgoot wanneer u uw dak inspecteert of onderhoud.

De schoorsteen
Een huis met een echte open haard is vaak een reden voor mensen om een huis te kopen. Toch vraagt de schoorsteen ook om voldoende onderhoud en kan de schoorsteen een reden tot lekkage zijn. Net zoals bij het dak is slecht onderhoud aan de schoorsteen een goede reden waarom er lekkage is. Door kapotte bakstenen of losgekomen voegwerk kan er water in de schoorsteen gezogen worden. Daardoor ontstaat er natuurlijk lekkage. Denk daarom bij het onderhoud aan uw dak ook aan uw schoorsteen!

houtrot herstel
boeidelen
Dakdekker in Tilburg
boeidelen
Dakdekkersbedrijf in s'Hertogenbosch

Oorzaken daklekkage

Slecht onderhoud
U bent niet ieder dag op uw dak waardoor het onderhouden van uw dak misschien niet op uw netvlies staat. Elke dag is uw dak overgeleverd aan de weersomstandigheden en u weet wat voor weer het in Nederland kan zijn. De dakbedekking wordt door de jaren heen steeds minder goed maar slecht onderhoud is ook te zien aan missende of kapotte dakpannen. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Wees daarom scherp op uw onderhoud maar mocht er nou toch lekkage zijn ontstaan door slecht onderhoud, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u snel en professioneel.

Daklood
Op het punt waar uw dak de muur raakt wordt er daklood geplaatst. Dakloop is er om te voorkomen dat het water in uw huis terecht komt. Het daklood staat zelf ook bloot aan de weersomstandigheden dus het daklood moet ook goed onderhouden worden. Gebeurt dit niet kan er alsnog water in uw huis komen en dat is nou precies wat het daklood probeert te voorkomen.

Uitstekend
Gebaseerd op 17 recensies
Diana Damen
Diana Damen
2023-08-20
Erg tevreden over het geleverde werk! Betrouwbaar, vakkundig en komt afspraken na. Top!
Patricia Valentijn
Patricia Valentijn
2023-08-11
Weet ik nog niet, moet nog komen. Het gesprek met offerte was goed. Nu kijken wat het oplevert
Marianne van de Sande
Marianne van de Sande
2023-08-02
Wij hebben met ENC een zeer positieve ervaring. Ze zijn goed bereikbaar en betrouwbaar. Er zijn duidelijke afspraken mee te maken. Prima kwaliteit prijs verhouding. Er werkt bij dit bedrijf heel beschaafd personeel. Wij durven ECN iedereen aan te bevelen.
Margriet Esser
Margriet Esser
2023-07-30
Vriendelijke personeel komt afspraken goed na. Zeker een aanbeveling waard.
Ivan Sweebroek
Ivan Sweebroek
2023-07-10
Duidelijke communicatie, vriendelijk personeel en geen lekkage meer. Helemaal top dus!
Marcel Beunen
Marcel Beunen
2023-04-08
Dakrenovatie plat dak. Zeer tevreden over goede communicatie en goed werk.
Amber Koolen
Amber Koolen
2023-02-03
Onze dak ziet er weer top uit. Mijn man en ik zijn enorm tevreden over hoe ons dak is gerepareerd. Ze laten keurig netjes before & after foto's zien, waardoor je daadwerkelijk kan zien wat er is gedaan. Gelukkig was het niet de duurste dakdekker: voor de werkzaamheden die zij hebben verricht!
Erwin Reijnders
Erwin Reijnders
2023-02-03
Tegenwoordig is een betrouwbare dakdekkersbedrijf moeilijk te vinden en te prijzig.. Ik wil ENC Dakbedekking enorm bedanken voor de werkzaamheden die zij hebben verricht. Zeer vriendelijke medewerkers die mijn dak weer helemaal top hebben gemaakt. Ze zijn zeer zeker voordeliger vergeleken met de andere offertes die we hadden gekregen!
Tobias Geisen
Tobias Geisen
2023-02-01
Mijn dak is vakkundig gerepareerd door het team van ENC Dakbedekking! Hele vriendelijke mannen die het probleem zo wisten te vinden en op te lossen, voor een betaalbare prijs. Zeer zeker een aanrader!!
Recep Aktas
Recep Aktas
2023-01-24
Goede dakdekkers! Geven super goed advies en hebben ons goed geholpen. We zijn super tevreden.
Direct contact

Vraag vandaag uw vrijblijvende dakinspectie aan

Vul het formulier in en we nemen direct contact met u op! U kunt ook op elk gewenst moment van de dag bellen naar +31 6 52591788. Ook kunt u ons bereiken via info@encdakbedekking.nl.

dakbedekking

Contactformulier

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel ons nu!